Payback's a bitch

Trots att du döpte inlägget om mig till "din jävel" så väljer jag att inte publicera alla härliga bilder som jag har på dig, som till och med är alldeles för fina för facebook. Istället tar vi en liten trip down memory lane och försöker att inte bli alldeles för blöta i ögat.

Btw, om du inte kommer och hälsar på mig down under så skickar jag upp en armé med vithajar till Linköping. Ok?

Men men en bild säger mer än 1000 ord. Och den här bilden förklarar ganska bra varför du är en av de människorna jag kommer sakna mest.


Men vi har iallafall ganska många fina minnen att tänka tillbaka på.

Grekland 2007 till exempel, det var ju en väldigt trevlig resa.



Och sen en favorit i repris, Grekland 2008, var ju också en resa värd att minnas.


För att inte tala om Amsterdam. Herregud alltså.


Coldplay på Stadion i somras kommer jag aldrig någonsin glömma, det var episkt.


Och sist men inte minst, våra 3 år tillsammans i gymnasiet där vi minst 1 gång i veckan fick förklara att nej, vi är inte släkt vi råkar bara ha samma efternamn, hårfärg och ögonfärg.


Den härliga tiden som avslutades på bästa möjliga sätt.


Jag är otroligt avundsjuk på dig Anna, som befinner dig i Afrika och får uppleva så mycket. Du kommer ha det underbart i France i vår och du kommer äga Linköping i höst. Det kommer kännas konstigt att inte ha dig 5min med 611an bort, utan istället ett halvt jordklot bort, men jag räknar verkligen med att vi ses igen. Sommar i Sverige är ju inte helt fel.

Men som sagt, om du inte kommer och hälsar på mig i Sydney så kommer jag spöa skiten ur dig nästa gång jag kommer till Stockholm.


UNSW Village

Och här kommer jag att bo. UNSW Village heter det och öppnade i januari i år så det är alldeles fräscht och fint, men det allra bästa är att det ligger mitt emot skolan så jag kommer aldrig mer behöva passa en buss på morgonen! I love it.




Jag kommer bo i en 6-bedroom apartment och bilden visar en 5, men man får en idé om hur det kommer se ut iallafall.


ASB

Det är här jag kommer hänga i 3 år. Australian School of Business - UNSW, ser ganska trevligt ut tycker jag. Bilden längst ner är tydligen deras "Business Lounge", fancy.


Awfsome?

"Awfsome" är en kombination av awful och awsome, och nej det är inte ett ord jag har hittat på själv. Jag hörde det för första gången i ett avsnitt av How I met your mother och tyckte att det var en jävligt bra beskrivning på hela min Australien grej. Jag har ingen aning om hur det kommer bli down under, jag har inga förväntningar utan hoppas helt enkelt på det bästa. Det kommer att vara awful att lämna lilla landet lagom och alla jag tycker om, men samtidigt awsome att få komma härifrån, börja om på nytt och klara mig helt själv.


14 dagar

Om exakt 2 veckor, 15:05 den 8e februari drar jag härifrån. Då lyfter mitt plan mot London från Arlanda. I London spenderar jag sedan 5 härliga timmar på gigantiska Heathrow för att sedan njuta av en 12 timmars flygtur till Hong Kong. I Kina blir det sedan ytterligare 5 timmars väntetid tills jag får gå ombord på planet mot Sydney. 10 timmar senare, 9:40 LT landar jag down under.

33 timmar helt själv. I'm gonna die.

RSS 2.0