Yesterday..

Igar var det carneval har i village med gratis sockervadd och popcorn, DJ, manskligt fotbollsspel (det var en  stor uppblasbar plan dar spelarna satt fast i midjan, precis som gubbarna i spelet), tjurridning m.m. Helt ok var det men vi trottnade ganska snabbt och gick till campusbaren Roundhouse istallet som ligger 20m fran village. Lagom mycket folk och ol i solen, mycket mysigt.

Lite senare drog vi over till en forfest i en av lagenheterna, hangde dar nan timme innan vi runt 21 begav oss mot the palace vid coogee beach dar village ordnande efterfest. Vi fick ta 2 bussar eftersom den enda direktbussen som gar harifran till coogee slutade ga 20.30. Natt ni hemma i sverige ska ta och uppskatta ar lokaltrafiken, den har helt javla vardelos har i sydney. Bussarna ar aldrig i tid, det finns inga nattbussar och det finns inga busskort utan som mest 10-klippkort. Vi internationella studenter far dessutom inte samma rabatt som de lokala studenterna. Vi betalar ungefar dubbelt sa mycket som dem, plus en javligt mycket hogre tuition fee. ORATTVIST!

Iallafall, palace var skitkul och vi dansade till grym musik och drack $3 (ca 19kr) ol. Runt 00 hoppade vi in i taxis och drog till the rege dar baccardi hade promo kvall. Free samples och breezers for $5 var himla trevligt for oss studenter och det var sjukt bra drag! Stannade dar till kanske 02.30 innan vi drog till donken, eller maccers (?) som australiensarna kallar det. Tillbaka till village och efterfest i en lagenhet. Vi dansade pa sofforna, gomde oss for sakerhetsvakten, hade "piska med kokshandukskrig" och kollade south park. 05 drog jag mig hemmat och somnade 2min senare. Vaknade 4 timmar senare av att min roommate drar pa house musik sa vaggarna skakade. Skickade ett argt sms och bad honom sanka javelskapet och tanka pa oss icke morgonpigga manniskor. Somnade om och vaknade 11.30, kokade pasta och slapade mig ivag till en workshop.

And that's about it for now. Hade lite bankarenden nu pa eftermiddagen och ikvall har roundhouse ett start of session party. Darefter arrangerar sydneys storsta nattklubb Home fest for studenter och backpackers - unibackers. Tror det kan bli riktigt roligt men min somnbrist ar inte att leka med. Vi far se!

Hoppas allt ar bra dar hemma alla fina!

Kommentarer
Postat av: Kerstin

... och vi som klagar på Gustav att han vänder på dygnet...

2010-02-25 @ 11:27:33
Postat av: Alexandra, KAKHUSET ♥

Hallå Emelie, klart vi ska ses! :) Haha, har du? Vilka då? :D Jag är fortfarande väldigt jetlagd, men om någon vecka är jag nog back in business :D



Hörs inom kort! ♥

2010-02-25 @ 17:32:17
URL: http://www.kakhusets.se
Postat av: carin

åh vad kul med blogg, perfekt ju! du verkar ju ha det himla bra. fan du är långt borta haha

2010-02-26 @ 19:32:07
URL: http://carins.blogg.se/
Postat av: Mikael

Ingen dans på stranden söndag morgon. NSW satt "on tsunami watch". Fast hur stor är risken att du är vaken runt 9 söndag morgon....

2010-02-27 @ 14:12:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0