I'm on a boat

Kryssningen var SJUKT rolig! Extrema mangder pizza, open bar och en massa glada uni studenter pa en 3 vaningar stor bat! Mellan 19-22 guppade vi runt i hamnen, DJn pa baten var galet bra och spelade bara bra musik sa dansgolvet var helt packat!
Efter batturen var det efterfest pa nattklubben Home och dar vart det annu mer galet. Vi dansade pa sofforna, pa hogtalare och pa golvet sa klart. Runt 01 hoppade vi in i en taxi och akte tillbaka till village dar joys fodelsedagstarta vantade pa oss. Tanken var att vi skulle atit den innan men pga viss tidsbrist vart det nattfirande istallet!
Sen skulle vi ha gatt till the rege men traffade alla vara vanner nerdanfor lagenheterna sa vi hangde dar istallet. De hade varit pa vag till the rege men en av mina vanner hade druckit lite val mycket och tyckte att det var en bra ide att slanga sitt leg pa vakten. Han vart alltsa inte inslappt.
Himla bra kvall var det iallafall!! Har kommer ett urval av bilderna, resten far ni se pa facebook ;)
Fordrinkar pa Cargo Bar, precis brevid dar vi vart upphamtade av baten. Jag (som ni kanske ser..) och mina 2 himla underbara roomies Joy och Chrissy!
En JAVLA massa pizzor
Sydney
Opera huset by night!
Batfest
Smajl
Chrissy ska ha all credd for bilderna, utan henne hade det inte blivit nagra!!
Home
Vi hade roligt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0